Oracal 970 GRA Special Effect Cast

€ 27,82
Korte omschrijving

De ORACAL 970ra Premium Special Effect Cast (Gloss)" serie bestaat uit uitzonderlijke wrapfolies die geschikt zijn om een voertuig geheel of gedeeltelijk in te pakken en zo een uniek uiterlijk te geven.

Daarnaast kunnen deze Oracal 970ra Special Effect Cast PVC-FILM serie gebruikt worden om alle denkbare decoraties op een onderscheidende manier op te laten vallen.

Oracal 970 Premium Special Effect Cast Bekijk Data Sheet

  • Koop 5 voor € 26,99 en bespaar 3%
  • Koop 25 voor € 25,04 en bespaar 10%
Orafol© heeft een nieuwe lijn geïntroduceerd: ORACAL 970ra Premium Special Effect Cast (Gloss) serie, ook verkrijgbaar in Ra (rapid air).
De Oracal 970 "Premium Special Effect Cast" serie bestaat uit uitzonderlijke wrapfolies die geschikt zijn om een voertuig geheel of gedeeltelijk in te pakken en zo een uniek uiterlijk te geven.
Daarnaast kunnen Deze Oracal 970 Special Effect Cast PVC-FILM serie gebruikt worden om alle denkbare decoraties op een onderscheidende manier op te laten vallen.
Oracal 970 RA Special Effect Cast (RA, Rapid Air) serie heeft een grijze herpositioneerbare RapidAir lijmlaag voor een uitstekende ondoorzichtigheid, herpositioneerbaarheid en een snelle en eenvoudige montage zonder luchtinsluitingen.
DE ORACAL 970ra Premium Special Effect Cast (Gloss) (RA) is verkrijgbaar in verschillende kleuren, met een hoogglans (Gloss) oppervlakte en een aantal in mat (Matt).
Twee van de vier (glossy) kleuren uit deze Special Effect Cast 970 serie zijn:

ORACAL 970ra Premium Special Effect Cast (Gloss) (glossy) Sunset Shift is een diep rood-oranje kleur met een gouden glanseffect.
ORACAL 970ra Premium Special Effect Cast (Gloss) (glossy) Black Galactic Gold is een diepzwarte folie met een gouden glanseffect.

Belijming: Solvent polyacrylaat, repositioneerbaar, permanent, transparant.
Dikte: 110 micron
Rolbreedte: 152cm
Rollengte: 25m
Eenheid: 1 l/m
Minimale afname: 1 l/m
Temperatuur resistentie: gekleefd op aluminium: -50°C tot +120°C.
Applicatie temperatuur: +8°C.

Meer informatie
Prijs is per mètre
Materiaal Car Wrap Vinyl
Merk Oracal
Rolbreedte 152cm
Prijs per meter mètre
Manufacturer n.v.t.
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan