Signfilm ®    Your Sign Warehouse

signfilm-over-ons-groothandel-windowfilm-window-films-vinyl

Na in 1999 in België gestart te zijn onder de naam Sign Suppliers is Signfilm met meer dan 18 jr ervaring inmiddels uitgegroeid tot een bekende leverancier van oplossingen voor de Sign industrie.
Een actieve, betrouwbare en klantgerichte aanpak, alsmede een vraag gestuurde\ verkoopstrategie heeft gezorgd voor voortdurende groei en een uitstekende klantenbinding.
Gelijk een familiebedrijf, is persoonlijke service door vriendelijke en bekwame medewerkers, uitgegroeid tot een onderscheidend kenmerk van ons succes.
Een zeer hoge mate van klanttevredenheid is bereikt door onze snelle en betrouwbare afhandeling van leveringen van bestellingen.
Dit gesteund door een toenemende voorraad van kwaliteitsproducten, die ons in staat stelt om de meeste bestellingen uit voorraad te leveren.

Waarom bij ons kopen?
Wij bieden oplossingen! → Door onze ervaringen, genieten we van de uitdaging u te voorzien van oplossingen voor uw problemen.

Wij introduceren regelmatig nieuwe producten. → Signfilm heeft een passie voor het aan brengen van nieuwe producten. We zijn altijd op zoek naar producten die u zullen helpen de concurrentie een stapje voor te blijven.

Wij bieden een snelle levering. → Onze voorraden, goede contacten met producenten en transporteurs stellen ons in staat om een snelle en betrouwbare levering te garanderen binnen de Benelux.

We doen te allen tijde het maximaal mogelijke. → Wij bieden onze klanten een uitzonderlijk hoog niveau van klantenservice aan om een maximale klanttevredenheid te bekomen.

Wij hechten groot belang aan het behoud van de integriteit, fatsoen en eerlijkheid in alles wat we doen voor klanten, medewerkers, leveranciers en onze omgeving.
Duurzaam ondernemen staat hoog in ons vaandel.
We zijn gericht op het onderhouden van lange termijn relaties, door het verstrekken van een professionele, efficiënte en service op maat.

Waarom bij ons kopen?

  • ✔ Wij bieden oplossingen!
  • ✔ Regelmatig nieuwe producten
  • ✔ Snelle afhandeling
  • ✔ 100% Klantvriendelijk
  • ✔ Lange termijn visie