Korte omschrijving

De YelloBelt Toolbag 

 

Le sac ā outils YelloBelt YT08YB001 (Yellotools)  heuptas is gemaakt voor alle signmakers die het comfort van een specifieke werktas heeft.

Deze Yellobelt Toolbag draagt alles wat je nodig hebt in je om aan het werk te kunnen.
De stalen klinknagels en de dubbel gestikte naden zorgen ervoor dat alles lang goed op zijn plaats blijft.

Het thermisch verzinkt stalen inzetstuk voor het vasthouden van onze magneten "SpeedMag" is nu stevig in de zak geklonken. Een andere innovatie is de geïntegreerde metalen clip voor het bevestigen van onze meetlint "FlatSignScale".
U ontvangt de YelloBelt inclusief een dubbel genaaide, in maat verstelbare nylon riem.

YelloBelt

De YelloBelt Toolbag

 
 


YelloBelt YT08YB001 (Yellotools)  heuptas is gemaakt voor alle signmakers die het comfort van een specifieke werktas heeft. Deze Yellobelt Toolbag draagt alles wat je nodig hebt in je om aan het werk te kunnen. De stalen klinknagels en de dubbel gestikte naden zorgen ervoor dat alles lang goed op zijn plaats blijft. Het thermisch verzinkt stalen inzetstuk voor het vasthouden van onze magneten "SpeedMag" is nu stevig in de zak geklonken. Een andere innovatie is de geïntegreerde metalen clip voor het bevestigen van onze meetlint "FlatSignScale". U ontvangt de YelloBelt inclusief een dubbel genaaide, in maat verstelbare nylon riem. Dubbel gestikte uiteinden Duurzaam nylonweefsel 10 zakken (vakken) Extreem licht ca. 300 g • 19 cm x 23 cm x 9 cm onzichtbare ritszak Metalen plaat voor magneethouder Stalen clip voor meetlint Nylon lus voor temper- of drukrollen

Meer informatie
Prijs is per stuk
Kleur n.v.t.
Materiaal n.v.t.
Merk Yellotools
Rolbreedte n.v.t.
Prijs per meter stuk
Manufacturer n.v.t.
Options container n.v.t.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Yellobelt
Uw waardering